Diep van binnen weet je wat je wilt! Ontdek wat je echt wilt
12 april 2017
Ben jij hooggevoelig (HSP)?
22 mei 2017
Alles tonen

Knolselderijfriet

Haha eh wat? Nee geen grapje, dit is serieus echt ontzettend lekker. Zeker proberen!

Wat heb je nodig?
– 3 eetlepels kokosolie
– 1 knolselderij
– 2 eetlepels gemalen komijnzaad
– 2 theelepels zeezout
– 2 tenen knoflook, geperst
– 2 eetlepels honing
– evt. 4 takjes tijm

Hoe maak je het?
Snijd de knolselderij in dikke plakken en daarna in lange reepjes. Maak intussen de coating voor de friet: roer de overige ingredienten in een grote schaal tot een dikke, kleverige pasta. Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer de knolselderijfrieten in met de coating en verdeel ze op een bakplaat met daarop een laag bakpapier. Zorg dat ze niet op elkaar komen te liggen maar spreid de frieten goed uit. Rooster de frieten dan in 30 min gaar. Je kunt ze halverwege omdraaien. Lekker met (zelfgemaakte) mayo.