Betaalmogelijkheden

Bij Vita-me betaal je eenvoudig, snel en veilig via:
Ideal: de Ideal betaling wordt direct door de bank verwerkt waardoor de order ook meteen kan worden verwerkt. Voor de betaalwijze Ideal is het advies om de gegeven aanwijzingen op te volgen. Vita-me maakt voor het betalingsverkeer gebruik van Mollie Payments.
SOFORT Banking: een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. De webwinkel ontvangt een signaal dat de overboeking is klaar gezet. SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Italië.
Bancontact / Mister Cash: Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is eenzelfde betaalmethode als Ideal. Bancontact biedt Belgische klanten een manier om te betalen via hun eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving. Bancontact is de populairste online betaalmethode in België.

Let op: een order kan pas worden vrijgeven voor verzending nadat het betalingsproces is afgerond.
Vanuit veiligheidsredenen en uiteraard privacy overwegingen kan ik je niet begeleiden in het betalingsproces.