Hoe stop je negatieve gedachtes?
4 maart 2018
Waarom je blij wordt van een ei
4 april 2018
Alles tonen

Hapjes met geitenkaas, walnoot en honing

Ben je al een beetje aan het bedenken wat je met Pasen op tafel gaat toveren? Serveer eens deze heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met romige geitenkaas, walnoot en honing. Dit is echt een gouden combinatie en ze zien er ook nog eens superleuk uit! Perfect voor een gezellig paasontbijt, paasbrunch of paasdiner met familie of vrienden. Ze zijn ontzettend makkelijk te maken en snel klaar. Ook leuk om met de kids te maken!

Ingrediënten voor 12 stuks:
– 3 plakjes bladerdeeg
– geitenkaas (ik gebruikte ongeveer 80 gram)
– 12 hele walnoten
– honing
– 1 ei, geklutst

Bereidingswijze:
1. Als eerste vet je de muffinvormpjes in met kokosolie of roomboter.
2. Vervolgens snijd je de plakjes bladerdeeg in vieren. Bekleed de muffinvormpjes met het bladerdeeg en prik met een vork gaatjes op de bodem.
3. Verkruimel de geitenkaas en verdeel deze over de vormpjes, druk daar een walnoot op en verdeel er als laatst nog een beetje honing over.
4. Smeer tenslotte de randjes van het bladerdeeg in met het geklutste ei.
5. Verwarm de oven voor op 225 graden en zet de hapjes voor 14 minuten in de oven.