Retourneren

Ruilen & retourneren: 14 dagen bedenktermijn
Ben je niet tevreden? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren!
Binnen 14 dagen na de factuurdatum kan je het product retourneren. We nemen alleen onbeschadigde en ongebruikte artikelen terug en gaan ervan uit dat je voorzichtig met de verpakking en de producten om zult gaan. De product(verpakkingen) dienen onaangebroken te zijn.

Hoe werkt de retourprocedure?
Stap 1: Zorg dat de bestelling weer ongebruikt in de originele verpakking wordt gedaan.
Stap 2: Mail naar vita-me@outlook.com dat je de bestelling retour stuurt. Dan zijn wij van de retourzending op de hoogte! Vermeld in deze e-mail je naam, het ordernummer van je bestelling en welk product(en) je wilt retourneren. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar de retourreden.
Stap 3: Zodra we de producten goed hebben ontvangen, wordt het bedrag zeker binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Kosten
De portokosten voor het retourneren van producten zijn doorgaans voor eigen rekening. Helaas is het niet mogelijk om te ruilen.

Wanneer de retour resultaat is van een vergissing aan onze zijde, nemen wij vanzelfsprekend de kosten op ons. Als je een volledige bestelling retourneert, ontvang je het volledige factuurbedrag retour. Indien je niet de volledige bestelling retourneert ontvang je alleen het factuurbedrag van het geretourneerde product retour.