Voedingsadvies en ondersteuning bij aandoeningen

Er bestaan veel klachten, kwalen en aandoeningen die middels gezonde voeding verminderd of verholpen kunnen worden. Vita-Me kan je voedingsadviezen geven voor een gezonde leefstijl of bij verschillende soorten aandoeningen/ ziektes. Hieronder vind je een lijst met aandoeningen/ ziektes waarbij ik wellicht iets voor je kan betekenen.

Acne
Allergie├źn
Astma
Bloedarmoede
Bloedsuikerschommelingen
Botontkalking
Candida
Depressie
Diabetes
Eczeem
Hartklachten
Hoge bloeddruk
Hoog cholesterol
Hoofdpijn
Lusteloosheid/ vermoeidheid
Maag/ darm klachten (brandend maagzuur, maagzweer, prikkelbaar darmsyndroom (PDS), constipatie etc.)
Overgewicht
PMS
Reumatische aandoeningen
Slaapklachten
Verkoudheid
Voedselintoleranties (zoals lactose- en glutenintolerantie)

Heb je een andere (vergelijkbare) klacht of aandoening? Geef dit even aan, zodat ik kan bekijken of ik je kan helpen.

Werkwijze

Vita-Me is gevestigd in Boxtel, een plaatsje in Noord-Brabant. Het is mogelijk om via e-mail en telefoon een afspraak te maken. Hoe ziet een voedingsconsult eruit? Vita-Me staat voor een persoonlijk voedings- en leefstijladvies. Ik stuur je al voordat we...

Lees meer<

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.