Atrimove granulaat

Multi Dag & Nacht Vrouw 2×90 tabletten
7 februari 2020
Vegan Omega-3 Algenolie
11 februari 2020
Alles tonen

45.00

Atrimove® is een gewrichtsgranulaat met een positieve invloed op de gewrichten en de botten dankzij de hoge dagdosering van glucosamine, chondroïtine, MSM, calcium, magnesium, mangaan, vitamine C, vitamine B6 en vitamine D3.

Atrimove® heeft de volgende eigenschappen:
* Goed voor herstel na fysieke inspanning
* Goed voor het versterken van de botten (calcium, magnesium en vitamine D3)
* Helpt bij stramme spieren (calcium, magnesium, vitamine D3)
* Goede verhoudingen ingrediënten
* Hoge gebalanceerde dagdosering
* Goede opneembaarheid
* Goede prijs/kwaliteitsverhouding

 

Categorie:

MSM, glucosamine sulfaat 2KCI (afkomstig uit schaaldieren), chondroïtinesulfaat, mineralen, vitaminen, fructose, citroenzuur, sinaasappelaroma (smaakstof) en sucralose (zoetstof).

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, kunstmatige kleurstoffen, bindmiddelen of conserveringsmiddelen.

Atrimove® beschermt het gewrichtskraakbeen en stimuleert het lichaam om kraakbeen glad en veerkrachtig te maken. Bovendien heeft Atrimove® een positieve invloed op de botten door de aanwezigheid van calcium, magnesium en vitamine D3.

Glucosamine
Atrimove® bevat 2000 mg glucosaminesulfaat. Dit staat gelijk aan 1750 elementaire glucosamine. Wereldwijd is er geen enkel glucosamine supplement met een dergelijk hoge dosering. Laat staan dat er een glucosamine product bestaat dat met zo veel andere gezondheidsbevorderende nutriënten wordt gecombineerd. Daarnaast garandeert Vitakruid de allerhoogste kwaliteitseisen met betrekking tot zuiverheid en microbiologische kwaliteit volgens United States Pharmacopoeia richtlijnen.

Chondroïtine
Atrimove® maar liefst 1500 mg chondroïtine, een riante dosering! De verhouding chondroïtine/glucosaminesulfaat in Atrimove® is 3:4, de dosering met de beste resultaten in de huidige wetenschappelijke literatuur. De chondroïtine in Atrimove® wordt getest op kwaliteit en zuiverheid volgens de laatste regels van Pharmacopeia European.

MSM
MSM (methylsulfonylmethaan) is een zwavel die in iedere lichaamscel vertegenwoordigd is. De zwavelsoort wordt in supplementen voor het bewegingsapparaat vaker gecombineerd met glucosamine, chondroïtine en in uitzonderlijke gevallen met vitamine C. Een dosering van 3000 mg is echter uniek. Samen met de hoge doseringen glucosamine (1750 mg) en chondroïtine (1500 mg) is Atrimove® het hoogst gedoseerde combinatiepreperaat verkrijgbaar. MSM heeft met name een ontstekingsremmend/pijnstillende werking. Visolie heeft eenzelfde werking op dit gebied, vandaar dat visolie goed naast Atrimove gebruikt kan worden.

Mangaan & vitamine C
Atrimove® bevat de hoge dosering van 7,6 mg mangaan per maatschep. In die dosering is het metaal goed voor de botaanmaak en het kraakbeen. Daarnaast zorgt het nutriënt voor de bescherming van het lichaam tegen oxidatieve schade. Een eigenschap die we ook aan het bekende vitamine C toeschrijven. Bovendien bevat Atrimove® vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat. Een uiterst goed opneembare vorm die goed samenwerkt met calcium en magnesium. Kortom, twee nutriënten die een waardevolle aanvulling voor de Atrimove® formule vormen.

Magnesium & vitamine B6
Magnesium is een gezondheidsduizendpoot die bij meer dan 300 biochemische processen in het lichaam betrokken is. Binnen Atrimove® fungeert het mineraal voornamelijk als beschermer van sterke botten en spieren. Magnesium wordt bijgestaan door vitamine B6 in de veilige vorm pyridoxaal-5-fosfaat, wat de kans op stapelingen in het lichaam minimaliseert. B6 is een veelzijdige vitamine, die er mede voor dat magnesium beter door jouw gestel wordt opgenomen.

Calcium & vitamine D
Calcium is een fundamenteel mineraal dat voornamelijk te vinden is in de botten. Het vervult daar een rol in botaanmaak. Daarnaast is het veelzijdige mineraal goed voor de spieren en het skelet. Door de combinatie met vitamine D3 wordt de klassieke botversterker beter opgenomen door het lichaam. Twee verwanten voor de gezondheid van het bewegingsapparaat.

Inhoud product: 440 gram

Roer 1 maatlepel Atrimove door een glas water. Beter voor de smaak: roer het eerst door een klein beetje warm water, laat 1 minuutje staan, nogmaals doorroeren. Je kunt Atrimove ook door vruchtensap of een schaaltje yoghurt/kwark/appelmoes roeren. Het beste kun je Atrimove na een maaltijd innemen. Met 1 pot kun je ongeveer 6 weken doen. Er worden 2 tot 3 potten gehanteerd voor het gewenste effect.

Belangrijk: het is van essentieel belang dat je de dosering enige tijd (ongeveer 2 tot 6 maanden) consequent gebruikt. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt kunt je gefaseerd overgaan op een halve dosering.

Veiligheid: niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor schaaldieren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Andere suggesties…