GABA Plus

Multi dag & nacht mama 2×90 tabletten
27 november 2019
Multi Dag & Nacht Vrouw 2×90 tabletten
7 februari 2020
Alles tonen

19.50

GABA Plus is een uitkomst voor iedereen wie stress, angst, prikkelbaarheid en moeite met concentratie ervaart. GABA is een lichaamseigen neurotransmitter die wij in de hersenen aanmaken en welke een remmende/kalmerende functie heeft op ons centraal zenuwstelsel. Echter wegens langdurige stress(situaties) kan het zijn dat we minder van de neurotransmitter GABA aanmaken in onze hersenen. GABA Plus is dan een uitkomst. GABA plus heeft een kalmerende werking op de hersenen, wat uitkomst bied bij piekeren en malende gedachten. In samenwerking met het toegevoegde magnesiumtauraat bevordert Gaba Plus op een natuurlijke wijze een goede nachtrust.

Enkele belangrijke functies van GABA:
– Helpt bij het ontspannen
– Verhoging van de alertheid
– Verbetering van de geheugenfunctie
– Bevordering van het spierherstel
– Bevordering van het gevoel van welzijn
– Vermindering van stress
– Vermindering van angst

Categorie:

Xylitol (zoetstof), GABA (Gamma Amino Boterzuur), Magnesium tauraat, Croscarmellose sodium (disintegrant), Maltodextrine monohydrate (drager), citroenzuur (smaakstof), Magnesium stearaat (bindmiddel), Silicium dioxide (vulmiddel), Aardbei-aroma (smaakstof), Thiamine HCI (vitamine B1), Pyridoxine HCI (vitamine B6)

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, of conserveermiddelen.

GABA is een neurotransmitter die we van nature aanmaken in onze hersenen en welke een remmende/kalmerende functie heeft op ons centraal zenuwstelsel. Echter wegens langdurige stress(situaties) kan het zijn dat we minder GABA aanmaken in onze hersenen. GABA Plus is dan een uitkomst. GABA Plus is te gebruiken bij stress, innerlijke onrust, snel geïrriteerd zijn en wanneer men kampt met een overvol hoofd dat maar blijft doormalen. GABA kan helpen bij inslaap- of doorslaapproblemen gezien het werkt in de ontspanningsruimte van de hersenen. Wanneer de hersenen opgewonden of overactief raken, stimuleert GABA de hypofysevoorkwab, die zorgt voor de afgifte van het “Human Growth Hormone”, dat samen met magnesiumtauraat de hersensignalen vermindert en kalmeert. Hierdoor kan men op een natuurlijke manier weer de rust vinden om te slapen.

Symptomen bij een mogelijk tekort aan neurotransmitter GABA:
– Angst
– Verminderde zin in seks
– Hoofdpijn
– Hartaandoeningen
– Hypertensie
– Prikkelbaarheid
– Hartkloppingen
– Epileptische aanvallen
– Burn-out

Inhoud product: 90 smelttabletten (sublinguaal)

De inname is sublinguaal, dit betekent dat het tablet direct via het mondslijmvlies wordt opgenomen. Het grote voordeel van deze inname is dat het een snelle en directe invloed heeft. De opname via het mondslijmvlies is vele malen beter waardoor men minder GABA nodig heeft. GABA plus van Vitakruid heeft een prettige smaak.

Aanbevolen dagdosering: neem naar behoefte 1 tot 3 tabletten en laat smelten onder de tong. Sabbelen kan ook, gezien het tablet wat groter is.

Veiligheid: het gebruik van GABA niet combineren met zwangerschap, borstvoeding of alcohol. Niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar.

Andere suggesties…