Multi Dag & Nacht Vrouw 2×90 tabletten

GABA Plus
19 januari 2020
Atrimove granulaat
10 februari 2020
Alles tonen

58.00

De Multi Dag & Nacht Vrouw is zo samengesteld dat er rekening is gehouden met de extra voedingsstoffen voor de gezondheid van de vrouw. Bij de samenstelling van de Multi Dag & Nacht Vrouw wordt naast de extra behoefte voor vrouwen ook rekening gehouden met het bioritme. Dit is de meest efficiënte en innovatieve toepassing van een multivitamine.

Voordelen van de Multi Dag Vrouw voor je op een rijtje:
* Uitgekiende formule voor de dag
* De veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P)
* Bevat een actief B-complex.
* Vierde generatie foliumzuur Quatrefolic®
* Toevoeging van OPC maakt andere nutriënten effectiever

Voordelen van de Multi Nacht Vrouw voor je op een rijtje:
* Uitgekiende formule voor de nacht
* Synergetische werking door combinatie K2 & D3
* Riante 25 mcg vitamine D3 voorziet in je dagbehoefte
* Rode alg, natuurlijke botondersteuning
* Het gerenommeerde Aquamin® (Rode Alg)

 

Multi Dag Vrouw
Vitaminen, mineralen, bioflavonoïden, inositol, grape seed extract (OPC), alfa-liponzuur, 5-methyltetrahydrofoliumzuur glucosamine zout, microcrystallijne cellulose (vulstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), silicium dioxide (vulstof), polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel).

Multi Nacht Vrouw
Vitaminen, mineralen, aminozuren, dimethylethanolamine bitartraat, microcrystallijne cellulose (vulstof), croscamellose sodium (disintegrant), magnesium stearaat (antiklontermiddel), hydroxypropyl methyl cellulose (coating), silicium dioxide (vulstof), polysorbaat (moisterizer), bijenwas (glansmiddel).

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Multi Dag Vrouw
Multi Dag is een samenstelling, met daarin wateroplosbare vitamines aangevuld met een aantal mineralen die belangrijk zijn om overdag ingenomen te worden. De verbindingen zijn goed opneembare vormen voor het lichaam waardoor de biologische beschikbaarheid wordt bevorderd. De samenstelling van de Multi Dag Vrouw is dus afgestemd op het bioritme en op de samenwerking van de verschillende vitamines en mineralen.

Welke vitamines zijn extra toegevoegd?
* Foliumzuur: de dagformule bevat o.a. Quatrefolic®, 600 mcg, een superieure vorm van foliumzuur. Deze lichaamseigen en actieve vorm van foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) is gebonden aan (plantaardig) glucasaminezout. Dit is de absolute top en de meest stabiele vorm van 5-MTHF, de actieve vorm van foliumzuur, met de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid.
* Choline: de multi vrouw bevat ook extra choline. Choline is in alle weefsels aanwezig als essentieel onderdeel van fosfolipiden (lichaamseigen vetten).
* B-vitamines (B12): De multi vrouw bevat tevens actieve vormen van verschillende B-vitamines. De B12 bevat zelfs twee soorten van de actieve vorm zowel methylcobalamine als adenosylcobalamine.
* Ijzer: voor de verhoogde behoefte aan ijzer is gekozen voor de goed opneembare en maagvriendelijke ijzebisglycinate met een dosering van 25 mg en in de Multi nacht vrouw nog eens 15 mg.
Biotine: extra biotine is op advies van de EFSA (European Food Safety Authority) toegevoegd.
Magnesium: extra magnesium zit zowel in de Multi Dag Vrouw als in de Multi Nacht Vrouw en wel in de mooie verbindingen bisglycinaat en citraat. De andere extra mineralen die goed zijn voor vrouwen zijn te vinden in de Multi Nacht Vrouw.

Bij de samenstelling van de Multi Dag Vrouw wordt naast de extra behoefte voor vrouwen ook rekening gehouden met het bioritme. De vitaminen, mineralen en andere stoffen die het lichaam overdag vraagt zijn wezenlijk anders dan de behoeften aan nutrienten voor de nacht.

Multi Nacht Vrouw
‘s Nachts heeft het lichaam meer behoefte aan de in vetoplosbare vitamines. De Multi Nacht Vrouw voorziet in:
Vitamine D3 en E: extra vitamine D3 met een dosering van 25 mcg en vitamine E in de goed opneembare vorm D-alfa-tocoferol acetaat 30 mg.
Vitamine F, K2 en ascorbyl palmitaat (vitamine C): Daarnaast voorziet de Multi Nacht Vrouw in vitamine F, K2 en Ascorbyl palmitaat (vitamine C). Laatstgenoemd, de in vet oplosbare vitamine C, is van belang voor het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de psychologische functies.
Vitamine A: bij de samenstelling van de Multi nacht Vrouw is gekozen voor een veilige en toch een belangrijke dosering van vitamine A in de vorm van retinol acetaat en 6 mg natuurlijke bèta-caroteen. Dit zal nooit leiden tot een te hoog vitamine A gehalte.

De in vet oplosbare vitamines zijn vitamines die we nodig hebben als antioxidant ter bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen waar we aan blootgesteld worden mede door de druk van het huidige leefmilieu.

Vitamine D, ijzer magnesium, calcium en zink hebben een gunstige invloed op de celdelingsprocessen en dragen bij aan het proces van celvernieuwing. Calcium speelt een rol in het proces van celdifferentiatie. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en vernieuwing van weefsel.

Inhoud: 2x 90 tabletten (3 maanden gebruik)

Multi Dag Vrouw
Neem 1 tablet ‘s ochtends in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de energiebehoefte overdag. De formule wordt gecombineerd met Multi Nacht Vrouw voor de opbouw gedurende de nacht.

Multi Nacht Vrouw
Neem 1 tablet ‘s avonds in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn voor de opbouw van bind-, spier-, bot-, en hersenweefsel en bevordert een gezonde nachtrust. De formule wordt gecombineerd met Multi Dag Vrouw voor de energie overdag.

Veiligheid: droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Andere suggesties…