Vegan Omega-3 Algenolie

Atrimove granulaat
10 februari 2020
Treat Brownie mix
6 april 2020
Alles tonen

25.50

De opwaartse trend van plantaardige diëten is onmiskenbaar. Veganisme past bij de moderne manier van leven. Met die insteek is de vegan omega-3 algenolie ontwikkeld. Een uitzonderlijk puur omega-3 product met tenminste 40% van het omega vetzuur DHA!

Voordelen vegan omega-3 algenolie
* Op basis van algen, dus veganistisch
* Koploper in duurzaamheid
* Vloeibaar dus perfect doseerbaar
* Het omega-3 vetzuur DHA kent een legio gezondheidsbevorderende effecten

AlphaMega3 Alg (40% DHA)

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Op de website van Algarithm® is te lezen dat ze bij de productie van hun nutriënten bij moeder natuur uit de weg proberen te blijven. Maar wat houdt dat in? Algarithm® beschermt haar algen bij de kweek en extractie van DHA tegen elke vorm van verontreinigende stoffen. Zo gebruiken ze een oplosmiddelvrij proces om op een natuurlijke wijze de omega-3 uit de algen te extraheren. Een fermentatieproces dat ook bij het maken van bier of kombucha gebruikelijk is staat aan de basis van dit proces. Daarbij garanderen ze een zuivere gesloten omgeving, speciaal gemaakt om de omega-3-output te maximaliseren.

DHA is het essentieelste omega-3 vetzuur. Functies waar omega-3 vetzuren onder andere een belangrijke rol in spelen zijn:
* leerprestaties en concentratie
* oogfunctie
* huidverbetering
* ontstekingsremmende functie
* hersenfunctie
* hartfunctie
* bloedcirculatie
* bloeddruk
* vetmetabolisme
* aderfunctie
* triglyceridespiegel (de hoeveelheid vetten in het bloed)
Een nutriënt dat bij een gezonde leefstijl dus niet mag ontbreken!

De Vegan omega-3 algenolie wordt aangeboden in een vloeibare vorm. Dit heeft als groot voordeel dat je de Vegan omega-3 algenolie naar eigen wens kan doseren. Neem bijvoorbeeld een halve dosering bij het ontbijt en gebruik het avondmaal voor de andere helft.

We vragen steeds meer van onze oceaan om aan onze omega-3 behoefte te voldoen. Toch bieden veel op planten gebaseerde omega-3 bronnen alleen hoge niveaus alfa-linoleenzuur. Dit is een minder biologisch actieve vorm van omega-3 vetzuren. Deze vorm vereist namelijk omzetting van het lichaam naar het DHA-vetzuur. Dit conversieproces is inefficiënt en wordt verstoord door bepaalde kenmerken van ons Westers dieet, zoals een relatief hoge omgega 6 consumptie. Bij Algarithm® wordt een wilde algensoort in optimale omstandigheden gekweekt om de omega-3-output te maximaliseren. Hierdoor is een kleinere hoeveelheid algen nodig voor een grotere opbrengst omega-3.

Neem 24 druppels (1,1 ml) per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Veiligheid: droog en bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Andere suggesties…