5-HTP

Q10 Ubiquinol
5 december 2017
S-Acetyl-L-Glutathion
26 november 2019
Alles tonen

22.00

5-HTP is een reeds omgezette vorm van L-tryptofaan (essentieel aminozuur). Het is een directe voorloper van serotonine (gelukshormoon) en melatonine (slaaphormoon). Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP).

Op 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsule

Allergenen: dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Ingrediënten per vega capsule:
Griffonia simplicifolia-extract 110 mg
Waarvan L-5-hydroxytryptofaan 100 mg

5-HTP is een reeds omgezette vorm van L-tryptofaan (essentieel aminozuur). Het is een directe voorloper van serotonine en melatonine.
Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-http).

Tip: door het supplement 5-HTP naast Multi Nacht te gebruiken, creëert u een krachtige variant van de Multi Nacht en zult u een verbeterde nachtrust ervaren waarin u voldoende herstelt.

Inhoud: 60 vega capsules

Dosering: neem 1x daags 1 capsule bij voorkeur ’s avonds innemen.
Veiligheid: droog en bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Andere suggesties…