Magnesium Tauraat

Gebufferde vitamine C 150 capsules
11 april 2016
Multi Dag & Nacht 2×30 tabletten
11 april 2016
Alles tonen

22.90

Magnesium is voor de mens een belangrijk mineraal. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 mg magnesium in te nemen.

Magnesium Tauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. L-taurine is een zwavelhoudend aminozuur en uitermate geschikt om als verbinding te dienen. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium te ondersteunen.

Categorie:

L-Taurine (als magnesium tauraat), magnesium tauraat, pyridoxine hydrochloride (B6), hypormellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel)

Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen

Inhoud product: 100 vega capsules

Deze vorm van magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid. De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine.

Magnesium is voor de mens een belangrijk element. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij tot de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 mg magnesium in te nemen.

Taurine vervult in het lichaam een functie als neurotransmitter in de hersenen. Het is tevens een antioxidant en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Taurine heeft een gunstige invloed op hart, spieren, ogen, hersenen, lever en galblaas.

Magnesiumtauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium en taurine te ondersteunen.

Aanbevolen dagdosering: Neem 1-4 capsules per dag bij voorkeur bij de avondmaaltijd en/of voor het slapen gaan, tenzij anders wordt voorgeschreven.

Houdbaarheid: droog en bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Andere suggesties…