Visolie Forte

Supergreens
11 april 2016
Vitamine D3
11 april 2016
Alles tonen

21.20

Deze visolie voorziet in een gegarandeerde hoge dosering EPA van 350 mg en DHA 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit van de visolie voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid. De vitamine E helpt de vetzuren beschermen tegen oxydatie.

Categorie: Tags: ,

Visolie, zachte capsule (gelatine, glycerine, water), vitamine E (antioxidant).
Dit product bevat geen: gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Inhoud product: 90 softgel capsules

Deze visolie voorziet in een gegarandeerde hoge dosering EPA van 350 mg en DHA 250 mg. Deze uitzonderlijke kwaliteit van de visolie voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid. De vitamine E helpt de vetzuren beschermen tegen oxidatie.

Onze voeding laat vaak een tekort aan omega-3 vetzuren zien. De laatste 20 jaar is in onze voeding veel aandacht besteed aan de omega-6 vetzuren (plantaardige oliën en margarines). Verhoudingsgewijs wordt er onvoldoende omega-3 vetzuren geconsumeerd ten opzichte van omega-6 vetzuren waardoor de eicosanoïden (EPA) balans wordt verstoord. Onder invloed van de goede visolie blijkt het vetspectrum te wijzigen. Het regelmatig gebruiken van omega-3 vetzuren, net als andere macronutriënten is voor aanstaande moeders van belang. Omega-3 vetzuren hebben een gunstige invloed op hart- en bloedvaten, bevorderen het concentratievermogen en verbeteren het geheugen. Visolie Forte van Vitakruid bevat 1000 mg visolieconcentraat per capsule en voorziet in een EPA van 350 mg en DHA van 250 mg. Een inname van 2 gram DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed. Het totale gehalte aan EPA en DHA per dag mag niet hoger worden dan 5 gram per dag. Deze uitzonderlijke kwaliteit voldoet aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid.

Aanbevolen dagdosering: 3x daags 1 a 2 capsules (de eerste 3 maanden) vervolgens een onderhoudsdosering van 1 a 2 capsules per dag, tenzij anders wordt voorgeschreven. Het tijdstip van de dag waarop je de visoliecapsules inneemt is niet belangrijk. Je kunt zelf kiezen of je de capsules bij het ontbijt, de lunch of avondeten inneemt. Er zijn echter wel een aantal punten waar je op dient te letten. De gezonde vetzuren in de capsules oxideren snel bij hitte. Neem ze dus nooit in met hete dranken. Neem ze bij voorkeur in met water op kamertemperatuur voor de maaltijd.

Houdbaarheid: visoliecapsules kunnen snel oxideren waardoor ze minder goed werkzaam zijn. Om dit proces zoveel mogelijk te voorkomen kun je ze het beste in de koelkast bewaren. Bewaar ook buiten bereik en zicht van jonge kinderen.

Andere suggesties…