Vitamine B12 combi 6000 met folaat

Symflora pré- en probiotica formule
29 mei 2016
Gebufferde vitamine C 100 capsules
29 mei 2016
Alles tonen

27.80

Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm dibencozide coenzym B12 zijn de actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Vitamine B12 gaat vermoeidheid tegen en draagt bij tot de vorming van een normale vorming van rode bloedcellen. Tevens ondersteunt vitamine B12 de opbouw van zenuwcellen. Vitamine B12 wordt meestal aanbevolen bij vegetariërs, mensen met maagproblematiek, veganisten en ouderen. Bij ouderen wordt een vitamine B12 tekort met name veroorzaakt door het onvermogen om B12 uit de voeding op te nemen.

Methylcobalamine (B12), dibencozide coënzym B12, calcium methyltetrahydrofolaat (foliumzuur), pyridoxine HCI (B6), xylitol (zoetstof), mannitol (zoetstof), aardbei aroma (smaakstof), croscarmelosse sodium (bindmiddel), citroenzuur (smaakstof), magnesium stearaat (antiklontermiddel), silicium dioxide (vulmiddel)

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen (vegetarisch tablet, bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong).

Inhoud product: 90 smelttabletten

Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm dibencozide coënzym B12 zijn de actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Deze hoge doseringen in combinatie met foliumzuur dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, een normaal functioneren van het zenuwstelsel en van het geheugen.

In tegenstelling tot vrijwel alle andere supplementen met foliumzuur op de markt is hier uitsluitend gebruik gemaakt van de meest biologische actieve vorm, namelijk calcium methyltetrahydrofolaat (folaat).
Deze natuurlijke vorm van foliumzuur, hoeft niet meer door de lever te worden geactiveerd zoals het geval is met niet natuurlijke foliumzuur en is daardoor vele malen beter opneembaar. Vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, hebben veel baat bij foliumzuursuppletie. Calcium methyltetrahydrofolaat (actieve vorm van foliumzuur) is een uiterst zuiver product die perfect aansluit bij deze behoefte.

Eigenschappen
Vitamine B12 draagt bij tot de vorming van een normale vorming van rode bloedcellen. Tevens ondersteunt het de opbouw van zenuwcellen. Bij ouderen wordt een vitamine B12 tekort met name veroorzaakt door het onvermogen om B12 uit de voeding op te nemen. Vitamine B12 wordt aanbevolen bij ouderen en vegetariërs.

Voordelen van calcium methyltetrahydrofolaat (folaat)
* Folaat draagt bij tot de weefselgroei tijdens de zwangerschap
* Folaat draagt bij tot de normale aminozuursynthese
* Folaat draagt bij tot een normale bloedvorming
* Folaat draagt bij tot een normale psychologische functie
* Folaat draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
* Folaat draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Voordelen B12 combi 6000 folaat
* Speelt een rol in het celdelingsproces
* Heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en het immuunsysteem
* Optimale opname via het mondslijmvlies
* De combinatie met foliumzuur en vitamine B6 zorgt voor een normaal gehalte van het homocysteïne
* Deze formule is goed te gebruiken bij vermoeidheid en geeft meer energie
* Door de hoge dosering is deze formule zeer voordelig in gebruik

Aanbevolen dagdosering: neem 1 tablet (smelten onder de tong) per dag
Houdbaarheid: droog en bij kamertemperatuur bewaren en buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden

Andere suggesties…