Mijn verhaal

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik Vita-me in 2015 begonnen. Mijn eerste intentie hierin was advies geven over gezonde voeding op orthomoleculair gebied. Daar kwamen veel mensen voorbij, oudere mensen, jonge mensen, ouders met kinderen. Gaandeweg merkte ik in de praktijk dat ik veel meer geïnteresseerd werd in het verhaal achter de persoon in plaats van het voedingspatroon. Ook merkte ik herkenning in de klachten van met name kinderen die langskwamen. Deze kinderen hadden klachten die ik van mezelf van vroeger herkende en waar ik vroeger zelf ook tegenaan liep.

Ik ben erg hooggevoelig en ik merkte al op jonge leeftijd dat ik aura’s om mensen heen zag, uiteraard niet wetende wat het toen was. Wel merkte ik uit reacties van anderen op dat zij niet dezelfde dingen zagen en voelden zoals ik dat deed. In het begin kon ik hier nog wel mee overweg maar later in groep 4/5 van de basisschool liep ik enorm vast, ik creëerde grote angsten, was oververmoeid en overprikkeld en ik voelde mezelf raar en vreemd ten opzichte van anderen. Dit werd van kwaad tot erger. Mijn moeder wist niet meteen wat ze met me aan moest maar wilde niet direct met mij naar de dokter stappen, ik was immers nog zo jong. Ze was ervan overtuigd dat er nog andere manieren zouden zijn die ervoor konden zorgen dat ik mezelf beter zou voelen. Hierop kwam ze in aanraking met mensen wie met Reikitherapie en Bachbloesemtherapie werkten. Na een aantal behandelingen knapte ik wonderbaarlijk op. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, mijn angsten verdwenen en ik leerde omgaan met dingen die ik voelde en zag. Mijn moeder was onder de indruk en besloot om zelf ook Reiki te gaan leren en zichzelf intuïtief te gaan ontwikkelen. Haar idee was dat als ik later met vragen zou komen, zij deze zou kunnen beantwoorden. Ik besloot voor mezelf, hoe jong ik toen ook was, dat ik later ook Reiki en Bachbloesemtherapie wilde gaan leren zodat ik hiermee ook mensen kon helpen.. en dat gebeurde. Inmiddels ben ik naast mijn eigen ervaring, vele studies verder en help en begeleid ik, naast volwassen lifecoaching, ook ouders en kinderen met diverse klachten welke uiteenlopen van zindelijkheidsproblemen tot verschillende angsten, driftbuien, pesten, hooggevoeligheid en noem het maar op.

Het is mijn passie om zowel volwassen als kinderen te coachen. Naar mijn mening zijn beide met elkaar verbonden want in iedere volwassene schuilt ook een kind.

De twee belangrijkste pijlers in mijn praktijk zijn nog steeds Reikitherapie en Bachbloesemtherapie maar ik houd ervan om mijn opgedane kennis en ervaring te combineren. Daarnaast vind ik het op het gebied van kindercoaching leuk om samen met het kind creatief bezig te zijn, in de beleefwereld van het kind te duiken, met helende stenen te werken en het kind bewust te maken van zijn of haar emoties/lichaam door middel van mindfulness en kindermeditaties en hebben we veel gesprekjes.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of benader me via Whatsapp.