Als lifecoach bekijk ik samen met jou hoe we het meeste uit jouw leven kunnen halen of hoe we verschillende levensgebieden (werk, privé, relaties, ed.) op elkaar kunnen afstemmen of herstellen. Het gaat om de balans. Samen gaan we op zoek naar de kern. Wie ben je nu echt? Ben je nu gelukkig? En waar wil je naartoe? Ik help je bij het accepteren van het leven en het te waarderen zoals het zich nu aandient. Naar mijn mening en ervaring bestaat een zinvol leven uit het vinden van een goede balans tussen accepteren en tevreden zijn over wat je nu bent of bereikt hebt en enthousiast zijn over de mogelijke veranderingen die komen gaan. In een lifecoach traject maak ik gebruik van mijn gevoeligheid en alle kennis die ik heb opgedaan. Dit is een combinatie van verschillende coachingmethoden, energetisch werk zoals Reikitherapie, Bachbloesem therapie en orthomoleculaire voeding. Door jouw woorden heen filter ik waar jouw hulpvraag en behoeften liggen.

Tijdens een sessie stem ik me volledig af op jou en ben ik er 100% voor je. Belangrijk is dat we het pad van groei samen bewandelen. Ik vind het noodzakelijk dat je ook zelf de verantwoording neemt voor jouw eigen groei. Dat is niet altijd even gemakkelijk en kan bijzonder confronterend zijn, maar dat is wel de weg en het pad die ik voor ogen heb. Daarin zit nou juist de groei!

Aanbod:
1-op-1 life coaching en HSP coaching
Door middel van gesprekken, mijn gevoeligheid en mijn kennis zoek ik tijdens een behandeling uit waar je uit balans bent en waar de blokkades zitten. Samen werken we naar de uitwerking hiervan. Het aantal sessies dat nodig is, is afhankelijk van je klacht, probleem of vraagstuk. HSP-coaching vind ook in een 1-op-1 consult plaats. Wil je meer weten over HSP coaching, klik dan hier.

Reiki behandeling en cursus
Reiki energie kun je zien als een warme energiemassage welke zowel op fysiek, mentaal als emotioneel gebied werkt. Hierbij kan het zijn dat je op fysiek gebied verlichting van pijn voelt maar het kan ook dat onderliggende emoties aangeraakt worden en alsnog vrij komen. Hierdoor ontstaat ruimte om deze emoties alsnog te verwerken. Om deze reden pas ik Reiki ook toe in een 1-op-1- coachingsessie. Echter is het ook mogelijk om een aparte behandeling te boeken. Wil je meer lezen over reiki behandelingen? Klik dan hier.

Daarnaast geef ik Reiki cursussen. 1-op-1, zodat er veel interactie is en je snel om leert gaan met Reiki energie. Lees hier meer over de reiki-cursussen.

Orthomoleculaire voedingscursus
In deze 1-op-1 cursus gaan we op zoek naar het voedingspatroon dat bij jou past. In de eerste plaats vul je een gezondheidsanamnese (vragenlijst) in en je houd gedurende een week een voedingsdagboek bij. Dit is de basis. Vanuit hier gaan we aan de slag, ik pin je niet aan dit dagboek vast maar het is een uitgangspunt. Vervolgens kun je kiezen uit een verschillend cursusaanbod. Klik hier voor meer informatie.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of benader me via Whatsapp.