Over mij & Vita-me

Hoi, welkom! Wat leuk dat je op mijn website terecht gekomen bent! Hieronder wat korte feitjes over mij:

* Op 15 oktober 1990 kwam ik in Boxtel (Noord-Brabant) ter wereld.

* Ik heb nog een broertje en een zusje.

* Momenteel ben ik woonachtig in Utrecht, Leidsche Rijn. Hier woon ik samen met mijn vriend.

* Ik heb een studie rechtsgeleerdheid gedaan in Utrecht alsook een masterstudie Jeugdrecht in Leiden. Hierin kon ik echter mijn passie niet kwijt. Ik werd ernstig ziek doordat ik iets deed dat niet bij mij bleek te passen. Het bezorgde mij enkel een heleboel stress.

* Na wonderbaarlijk herstel van mijn ziekte besloot ik mijn hart en passie te volgen. Hierop volgden vele coaching studies en… mijn coachingspraktijk Vita-me was geboren 😊!

* Vita-me spreek je uit als Vita-mi

* Vita-me is in het jaar 2015 opgericht en is tot op heden nog in Boxtel gevestigd.

* Momenteel ben ik bezig met plannen om ook een Vita-me praktijk in Utrecht te verwezenlijken.

* Vita-me is begonnen met het geven van orthomoleculair voeding- en gezondheidsadvies. Later is dit uitgebreid in verschillende soorten coaching. Gezonde voeding is nog altijd een passie waarin ik zeker up to date blijf en advies zal blijven geven.

* Naast het volgen van studies heb ik ook vooral veel meegemaakt in mijn leven. Ervaringsdeskundig op velerlei gebied. Ik herken mezelf hierdoor snel in iemands verhaal.

* In mijn leven heb ik letterlijk ondervonden dat gezondheid alles te maken heeft met balans.

* Ik werk in mijn praktijk met een holistische benadering. Ik geloof dat alles met elkaar verbonden is. Dus alles wat we denken of voelen heeft net zoveel invloed op onze gezondheid als bijvoorbeeld beweging en voeding.

* Ik ben erg sensitief en volg mijn hart en gevoel.

* Mijn cliënten wil ik er graag aan helpen herinneren om ook hun hart te volgen: leven vanuit het hart en minder vanuit het hoofd.

* Ik vind kinderen inspirerend en wijs en leg gemakkelijk contact met hen.

* Ik heb naast mijn werk bij Vita-me ook in een kinderdagverblijf gewerkt. Hier heb ik vele ouders en kindjes ontmoet en op die manier enorm veel in de praktijk geleerd.

* In mijn werk met kinderen heb ik ontdekt dat kinderen niet alleen van hun ouders kunnen leren maar dat ouders ook heel veel van hun kinderen kunnen leren op hun eigen pad naar bewustwording en groei.

* Ik geloof dat iedereen de kracht en oplossingen in zichzelf heeft, je moet er alleen bij kunnen! En als dat even niet lukt.. dan help ik je graag daarbij!

Wil je weten waar mijn inspiratie voor ouder-kindcoaching vandaan komt? Lees dan MIJN VERHAAL

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of benader me via Whatsapp.