Multi Dag & Nacht Junior

S-Acetyl-L-Glutathion
26 november 2019
SilSolutions 1000 ml
27 november 2019
Alles tonen

35.00

De multi die een belangrijke steunpilaar vormt voor de ontwikkeling van jouw kind
De eerste levensjaren zijn misschien wel de actiefste. Het kind klautert op het klimrek, banjert door de modder, creëert de mooiste zandkastelen in de zandbak en maakt rekensommen in de schoolbanken. Een energievretend bestaan, waarbij goede nutritionele ondersteuning uitkomst biedt.

Multi dag&nact Junior is een uniek tweedelig concept waarbij rekening gehouden is met het bioritme van het kind.
* De Multi Dag Junior geef je bij het ontbijt en ondersteunt in energie, coördinatie en concentratie.
* De Multi Nacht Junior is een formule voor de nacht en draagt bij aan de fysieke en psychische gesteldheid.

Voordelen van deze multi
* Uniek concept van een Multi en Omega in één
* De veiligste vorm van vitamine B6 (P-5-P) als onderdeel van een actief B-complex
* Houdt rekening met het bioritme van het kind
* Zeer krachtig antioxidanten citrus-bioflavonoïden

Bij gebruik van de dagdosering is 1 verpakking met daarin één multi dag Junior en één multi nacht Junior voldoende voor 30 dagen (30 x 10ml = 300ml van de dag en 30 x 2ml = 60 van de nacht).

 

Multi Dag Junior
Gezuiverd water (Draagstof), Zwarte bessen concentraat, Stabilisator (Glycerol), Magnesium (Citraat, Bisglycinaat), Ascorbinezuur (Vitamine C), Aquamin* (Lithothamnium calcareum – Rode alg), Kalium (Citraat, Sorbaat), Ijzerbisglycinaat, DMAE L-bitartraat, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Zinkcitraat, Seleniummethionine (0,5%Se), Citrusbioflavonoïden, Nicotinamide (Vitamine B3), Inositol, Calcium D-Pantothenaat (Vitamine B5), Thiamine HCI (Vitamine B1), Riboflavine (Vitamine B2), Mangaancitraat, Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), Boorzuur, Aminobenzoezuur (PABA), Kopersulfaat, Quatrefolic* (5-MTHF glucosamine), Biotine (Vitamine B8), Kaliumjodide, Chroompicolinaat, Natriummolybdaat, Methylcobalamine (Vitamine B12)

Multi Nacht Junior
Raapzaadolie (Omega-3, -6), AlphaMega3 (Algenolie DHA 40%), D-alfa-Tocoferol (Vitamine E), menaQ7 (vitamine K2, zonnebloemolie, Bètacatoteen, Retinylpalmitaat (Vitamine A), Cholecalciferolum (Vitamine D3)

Multi Dag Junior
Overdag willen we dat ons kind goed kan leren, de mooiste tekeningen maakt en uitblinkt op het klimrek. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan het kind ondersteunen in zijn prestaties. Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 in de Multi Dag Junior de natuurlijke energie in het lichaam, is de vitamine C goed voor het concentratievermogen en draagt de toegevoegde calcium bij aan de zenuwfunctie. Een innovatieve formule speciaal gericht op de dag!
Inhoud product: 300 ml

Multi nacht Junior
’s Nachts willen we vooral dat onze kleine spruit ondersteund wordt in zijn psychologische en fysieke gesteldheid. Dit vereist totaal andere nutriënten dan een formule voor ondersteuning van energie, concentratie en coördinatie. Vitakruid is de enige aanbieder van voedingssupplementen die rekening houdt met het bioritme van uw kind en daarom bevat de multi nacht Junior onder andere vitamine D, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid. Uniek in deze formulering bovendien: de toevoeging van het omega vetzuur DHA uit veganistische bron, een essentiële bouwsteen voor de hersenen!
Inhoud product: 60 ml

Multi dag Junior
De Multi Dag Junior wordt in vloeibare vorm aangeboden.
– Voor de allerjongsten (1 t/m 6 jaar) wordt een halve dosering van 5 ml geadviseerd.
– Voor grote kinderen (6 t/m 12 jaar) wordt een hele dosering van 10 ml geadviseerd.
Voor optimaal effect kun je de Multi Dag Junior het beste bij het ontbijt geven.

De Multi Dag Junior is goed te mengen met een glas vers vruchtensap of de melkfles. Andere dranken zullen de werkzaamheid van de Multi Dag overigens niet beïnvloeden en zijn dus ook geschikt. Het advies is om uit te proberen welke toediening het beste voor uw kind werkt.

Multi nacht Junior
De Multi Nacht Junior wordt tevens in vloeibare vorm aangeboden.
– Voor de allerjongsten (1 t/m 6 jaar) wordt een halve dosering van 1 ml geadviseerd.
– Voor grote kinderen (6 t/m 12 jaar) wordt een hele dosering van 2 ml geadviseerd.
Voor optimaal effect kun je de Multi nacht Junior kort voor het slapengaan geven.

De Multi nacht Junior is goed te mengen met een bakje yoghurt, vla, kwark of avondfles. Andere producten beinvloeden de werkzaamheid van de Multi Nacht overigens niet en zijn dus ook geschikt. Het advies is om uit te proberen welke toediening het beste voor uw kind werkt.

LET OP: De Multi Dag Junior is geschikt vanaf 1 jaar, de Multi Nacht Junior vanaf 0 jaar (geboorte dus). Dat de Multi Dag Junior pas geschikt is vanaf 1 jaar komt omdat er vitamine B6 in zit, deze stof is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar bij doseringen van 3mg of minder.

Andere suggesties…